Wat kan ik doen als mijn hartslagmeter geen verbinding maakt met mijn Kiox?

Instructies over hoe je verbinding kunt maken, vind je hier.

Als dit niet werkt, controleer dan het volgende:

• Is Bluetooth actief op beide apparaten?
  • Zijn de Kiox en de hartslagmeter voldoende opgeladen?
  • Is de hartslagmeter verbonden op een ander apparaat, bijvoorbeeld een smartphone? Verwijder dit apparaat indien nodig.

Als je de hartslagmeter nog steeds niet kunt verbinden, reset je de hartslagmeter volgens de instructies van de fabrikant.

Als ook dit niet helpt, kan het zijn dat je hartslagmeter niet wordt ondersteund. Meer informatie over ondersteunde hartslagmeters vind je hier.