Wat kan ik doen als de LED Remote of de System Controller niet meer reageert?

Controleer of de kabel naar de LED Remote correct is aangesloten.

Probeer eerst opnieuw op te starten door de LED Remote of de System Controller uit en weer in te schakelen. Als er geen reactie is, houd je de aan/uit-knop langer dan 14 seconden ingedrukt. De bedieningseenheid voert dan een reset uit.

Als de LED Remote of de System Controller nog steeds niet reageert, controleer dan de volgende mogelijkheden:

• Start het eBike-systeem via de aan/uit-schakelaar van de accu. Dit is niet mogelijk als je accu permanent in het frame is geïnstalleerd.
  • Je kunt de interne batterij van de LED Remote via de diagnoseaansluiting met een USB Type C® kabel opladen met behulp van een powerbank of een andere geschikte voedingsbron (laadspanning 5 V; laadstroom max. 600 mA). Sluit daarna altijd de kap van de diagnoseaansluiting om te voorkomen dat stof en vocht binnendringen.

Als je bedieningseenheid nog steeds niet reageert, neem dan contact op met je  dealer.