Waarop moet ik letten bij de Lock-functie als ik van smartphone wissel?

1. Installeer de eBike Connect app op je nieuwe smartphone
  2. Log in met je bestaande account
  3. Verbind je smartphone via Bluetooth met je boordcomputer. Daarbij verschijnt de melding "Lock-functie geactiveerd Geen motorondersteuning tot de Lock-functie is gedeactiveerd". Je account is de sleutel tot de Lock-functie, dus je kunt de melding bevestigen met "OK".
  4. De Lock-functie wordt dan auto­matisch weer ingesteld. De app geeft aan dat de functie ingeschakeld is.