Waarom wordt mijn laatste tocht niet gesynchroniseerd met komoot/Strava?

eBike Connect
Product veranderen

In eBike Connect kun je ervoor kiezen om elke rit of elke tocht (die uit meerdere ritten kan bestaan) te synchroniseren met komoot:

• In de eBike Connect-app: ga naar  >  Instellingen > komoot/Strava en selecteer Ritten of Tochten.

• In de online-portal eBike Connect: ga naar  > Privacy-instellingen > Verbonden apps > komoot/Strava en selecteer Ritten of Tochten.

Als je Ritten selecteert, wordt je rit na afloop gesynchroniseerd met komoot/Strava. Let op dat alleen ritten met een totale afstand van 500 m of meer kunnen worden gesynchroniseerd.

Als je Tochten selecteert, wordt je laatste tocht pas gesynchroniseerd wanneer je tocht wordt gereset en je een nieuwe tocht start. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je hele tocht inclusief alle (afzonderlijke) ritten gesynchroniseerd wordt met komoot en er geen ritgegevens verloren gaan.

Ontdek hoe je jouw tocht op je display kunt resetten:

• Voor de Kiox: hier

• Voor de Nyon (BUI350): hier

• Voor de Nyon (BUI275): hier

Houd rekening met het volgende:
, Als je geen auto­matische reset hebt geactiveerd, moet je de tocht altijd handmatig resetten.
Voor een succesvolle synchronisatie moet je display verbonden zijn met de app.