Waarom wordt mijn Intuvia 100 niet gevonden bij het koppelen?

• Controleer of de knoopcel niet leeg is.
  • Zorg ervoor dat je eBike, je Intuvia 100 en je smartphone bij elkaar in de buurt zijn en ingeschakeld zijn.
  • Zorg ervoor dat je eBike verbonden is met de eBike Flow-app.
  • Zorg ervoor dat je Intuvia 100 in de koppelingsmodus staat.
  • Houd de Bluetooth-knop op de achterkant ingedrukt tot "Pairing mode" zichtbaar is en laat de knop los. Voltooi binnen 30 seconden het koppelingsproces in de app.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.