Waarom staat mijn Bluetooth-apparaat niet vermeld bij eBike info/Componenten?

Momenteel ondersteunen we alleen de Intuvia 100 en de Mini Remote als Bluetooth-apparaten. Daarom worden andere apparaten vermeld als onbekend apparaat.

Tik op het onbekende apparaat en controleer of het MAC-adres correct is.

Als het MAC-adres correct is, zet je het apparaat aan:

• Voor de Intuvia 100: druk op de Bluetooth-knop op de achterkant
  • Voor de Mini Remote: druk op een willekeurige knop

Als het MAC-adres niet correct is: verwijder het apparaat en koppel de Intuvia 100 of Mini Remote opnieuw.