Status report: Apps & portals

Last updated:

eBike Connect Portal, eBike Connect Backend: Maintenance planned for - . For details please check out or status overview page.

Waarom kan ik mijn smartphone niet verbinden met mijn SmartphoneHub?

COBI.Bike app
SmartphoneHub
Product veranderen

Probeer  hier eerst de volgende opties.

Mocht de verbinding nog steeds niet werken, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Sluit de app en verwijder deze
  2. Verwijder de hub uit de Bluetooth-lijst op de smartphone
  3. Installeer de app opnieuw en meld je aan
  4. Verbind de hub door de knop op de SmartphoneHub 5 seconden ingedrukt te houden
  5. Wacht zo nodig op de firmware-update en volg de instructies in de app

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Was dit antwoord nuttig?

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Help Center

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact