Waarom wordt eBike Lock niet weergegeven in mijn eBike-instellingen?

eBike Lock is te vinden in **  Instellingen > eBike-instellingen > eBike Lock**.

Als je eBike Lock niet kunt vinden, controleer dan het volgende:

1. Controleer of je de nieuwste versie van de eBike Flow-app gebruikt en dat je eBike up-to-date is.
  2. Als eBike Lock nog steeds niet wordt weergegeven als onderdeel van je eBike-instellingen, installeer dan de eBike Flow-app opnieuw.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.