De batterij van mijn telefoon is leeg. Hoe kan ik mijn eBike ontgrendelen?

Je digitale sleutel is gekoppeld aan je SingleKey ID. Installeer de Flow-app op een andere telefoon en koppel hem via je SingleKey ID met je eBike. Je kunt nu je eBike ontgrendelen. Je eBike blijft ontgrendeld totdat deze weer wordt uitgeschakeld. Vergeet daarna niet uit te loggen.

Opmerking: Je eBike schakelt zichzelf uit als hij 10 minuten niet wordt gebruikt of als je je eBike-accu of Kiox 300/Kiox 500-display (indien van toepassing) verwijdert.

Trouwens, ook als je eBike vergrendeld is, kun je fietsen en hem gebruiken als een gewone fiets.