Wat betekenen de leds van de System Controller?

• De grote led geeft met een kleur het huidige ondersteuningsniveau aan. Meer informatie vind je hier.

• De onderste vijf leds geven het laadniveau aan.

• Als de System Controller wit knippert na het inschakelen, is de eBike Lock-functie geactiveerd, maar is de smartphone die als sleutel is geconfigureerd, niet in de buurt of is Bluetooth® niet geactiveerd op de smartphone. Breng de smartphone naar een afstand van minder dan een meter van de System Controller.

• Als alle ondersteuningsniveau-leds oranje knipperen, is er sprake van een fout. Informatie over mogelijke fouten vind je op het  startscherm van de eBike Flow-app. Meer informatie, inclusief het oplossen van problemen, kun je vinden door hier in het Help Center te zoeken naar de betreffende foutcode.

• Als alle leds op de LED Remote rood knipperen, is er sprake van een kritieke fout. Neem in dat geval contact op met je fietsendealer.

• De kleine led boven de aan/uit-knop is de ABS-indicator. Die is alleen relevant als je eBike is uitgerust met Bosch eBike ABS. De led geeft aan of het ABS-systeem functioneert (led uit) of dat er een storing is (led aan).