Is mijn eBike compatibel met de SmartphoneGrip?

Voor eBikes met het smart systeem, de nieuwste systeemgeneratie, bieden wij de SmartphoneGrip aan. Gebruik deze om je smartphone aan het stuur te bevestigen. Met de eBike Flow-app wordt de smartphone een compleet eBike-display.

De SmartphoneGrip is niet compatibel met eBikes van de Bosch eBike-systeemgeneratie 2.

Weet je niet zeker met welk eBike-systeem je eBike is uitgerust en of je de SmartphoneGrip kunt gebruiken met de eBike Flow-app? Je herkent het smart systeem aan het feit dat je eBike is uitgerust met de LED Remote, de System Controller of de Purion 200.

De SmartphoneGrip is niet toegestaan op speedpedelecs, omdat speedpedelecs om wettelijke redenen uitgerust moeten zijn met een snelheidsweergave die zich altijd in het directe gezichtsveld van de fietser bevindt.

We zijn gestopt met de verkoop van de SmartphoneHub voor de COBI.Bike-app in het Bosch eBike-systeem 2. Dit betekent dat we voor het Bosch eBike-systeem 2 geen oplossing meer bieden waarmee je je smartphone op het stuur kunt bevestigen. De COBI.Bike-app zal voor een langere periode beschikbaar zijn voor alle huidige gebruikers en zal door ons up-to-date worden gehouden.

Meer informatie over de compatibiliteit van producten vind je in het  overzicht.