Waarom kan ik mijn individuele rijmodus niet wijzigen?

Je hebt vier rijmodi op je eBike. Je kunt deze in de eBike Flow-app naar wens aanpassen. Meer informatie hierover vind je in deze  video.

Als je de rijmodi niet kunt aanpassen, controleer dan of er een actieve verbinding is tussen de Flow-app en je eBike.

Als je de beschikbare rijmodi op je eBike wilt wijzigen, bijvoorbeeld Sport vervangen door eMTB, kun je zelf je vier favoriete rijmodi samenstellen in de eBike Flow-app. Je vindt de functie in je eBike Flow-app onder  Instellingen > Mijn eBike > Individuele rijmodi (app-update 1.18 vereist). Je kunt ook naar je  fietsendealer gaan. Er zijn wel beperkingen: eCargo Bikes kunnen bijvoorbeeld geen eMTB-modus hebben.

Op speedpedelecs is de aanpassing van de rijmodi om juridische redenen uitgeschakeld.