Kan ik mijn boordcomputer met een andere smartphone/gebruikersaccount verbinden?

Ja. De eerste gebruiker die zich aanmeldt, wordt de "Owner". Van de Owner worden alle gegevens opgeslagen, ook wanneer deze zich afmeldt. Andere personen kunnen zich als gast op de Nyon aanmelden (aanmelding via smartphone of wifi). De gegevens van de gast worden na afmelding verwijderd. Net als bij de Owner worden ritgegevens met de portal gesynchroniseerd als er een internetverbinding is.