Hoe verbind ik de Mini Remote/Mini Remote Dropbar met het smart systeem?

Doorgaans is de Mini Remote al verbonden met het smart systeem en hoef je niets te doen.

Als het toch nodig is om de Mini Remote handmatig te verbinden, volg dan de onderstaande stappen:

1. Installeer de eBike Flow-app.
  2. Activeer Bluetooth® op je smartphone en open de eBike Flow-app.
  3. Verbind je eBike met smart systeem met je eBike Flow-app.
  4. Ga naar  Instellingen > Mijn eBike > eBike-info/Componenten
  5. Tik op Nieuw apparaat toevoegen > Mini Remote
  6. Verwijder de batterij en wacht 20 seconden.
  7. Plaats de batterij opnieuw en druk dan onmiddellijk op de min-toets en houd deze gedurende circa 5 seconden ingedrukt. De Mini Remote geeft het verbindingsproces aan door middel van een blauw knipperende led.

Je Mini Remote wordt gevonden. Vergelijk het 12-cijferige MAC-adres op je Mini Remote met het MAC-adres in de eBike Flow-app en bevestig het koppelingsproces in de app. Als de MAC-adressen niet overeenkomen, tik dan op Probeer opnieuw.

De Mini Remote is met succes aangesloten wanneer de led van de Mini Remote drie keer groen knippert.

Als de verbinding tot stand is gebracht, verschijnt je Mini Remote in het gedeelte eBike Info/ Componenten.

Als de verbinding nog steeds niet werkt, kun je contact opnemen met je  fietsendealer. Je dealer kan een verbinding tot stand brengen via de DiagnosticTool.