Ik heb problemen met het synchroniseren van mijn eBike-ritten tussen de Nyon en eBike Connect. Wat kan ik doen?

1. Haal je Nyon van de eBike als je klaar bent met je rit.
  2. Houd echter de bestaande Bluetooth-verbinding met je smartphone in stand of controleer of de Nyon met een wifinetwerk verbonden is.
  3. Wacht totdat de Nyon auto­matisch uitgeschakeld is. Al na enkele minuten kun je jouw activiteit in je gebruikersprofiel op de online-portal of in de smartphone-app eBike Connect zien en bijhouden.

Belangrijk: Als je eBike-rit hierna nog niet in de app en op de online-portal te zien is, herhaal je stap 2 en 3.