Wat betekenen de leds op de LED Remote?

• De led rechts van het Bosch-logo geeft aan de hand van de kleur het huidige ondersteuningsniveau aan. Meer informatie vind je hier.

• De vijf leds aan de linkerkant geven de laadtoestand aan. Meer informatie vind je hier.

• Als de LED Remote wit knippert na het inschakelen, is de Lock-functie geactiveerd, maar is de smartphone die als sleutel is geconfigureerd, niet in de buurt of is Bluetooth niet geactiveerd op de smartphone. Wanneer je de LED Remote weer inschakelt, moet je de smartphone op een afstand minder dan één meter van de LED Remote houden.

• Als alle ondersteuningsniveau-leds oranje knipperen, is er sprake van een fout. Je kunt informatie over de fout vinden op het  startscherm van de app. Je kunt meer informatie vinden door de foutcode hier in het Help Center op te zoeken.

• Als alle leds op de LED Remote rood knipperen, is er sprake van een kritieke fout. Neem in dat geval contact op met je fietsendealer.

• De kleine led die zich onder de laadniveau-led en de ondersteuningsniveau-led bevindt, is de ABS-weergave? Dit is alleen relevant als je eBike is uitgerust met ABS. De led geeft aan of het ABS-systeem functioneert (led uit) of dat er een storing is (led aan).

Hier vind je ook een video met uitleg over de leds.