Rit resetten

Dit doe je op je Kiox 300 of Kiox 500 onder Instellingen > Mijn eBike > Auto trip resetten stelt de periode in voor het resetten van de dagteller.

Standaard worden je afgelegde kilometers elke dag op 0 km gereset.
Voor de auto­matische reset van de trip (afstand) kun je kiezen uit de volgende waarden:
na 2 uur
na 4 uur
op de volgende dag
na 7 dagen

Wil je handmatig je gereden kilometers op je Kiox 300 of Kiox 500 resetten naar 0 km?
Druk minstens 1 seconde op de selectieknop van je bedieningseenheid.
Selecteer Rit > Resetten en bevestig dit met de selectieknop.
Alle gegevens over de tot dan toe afgelegde afstand worden op nul gezet.
Je kunt je gereden kilometers (de afstand) ook handmatig resetten in de eBike Flow-app. Hiervoor beëindig je de huidige activiteit in de eBike Flow-app via > Beëindigen.

Je vindt de instellingen voor het auto­matisch resetten van de trip in de eBike Flow-app onder  Instellingen > Mijn eBike > Auto-trip resetten. Selecteer de gewenste tijdsperiode.