Kan ik oproepen beantwoorden of bellen tijdens het fietsen?

COBI.Bike app
Product veranderen

Ja, je kunt belangrijke oproepen rechtstreeks met de Bosch Remote aannemen. Je kunt je smartphone ook verbinden met compatibele Bluetooth-headsets. Vergeet niet dat je eerst je contacten van je smartphone moet toevoegen aan de COBI.Bike App. Klik op het pictogram "Bewerken" in de contacten en voeg de contacten toe die je tijdens het rijden wilt opbellen. Zorg dat je toegang tot contacten toestaat via de instelling van de COBI.Bike App. In de Android-versie kun je gesprekken accepteren, weigeren of starten. In de iOS-versie kun je accepteren en weigeren.

Laat je niet door de SmartphoneHub en de app afleiden van het verkeer en van andere gebeurtenissen op straat en fiets steeds met beide handen aan het stuur.