Ik probeer mijn eBike voor het eerst te verbinden met de eBike Flow-app. Maar ik heb problemen. Wat kan ik doen?

Instructies om je eBike te verbinden met de eBike Flow-app vind je hier. Als dat niet werkt, controleer dan het volgende:

1. De eBike Flow-app kan alleen worden gebruikt met de nieuwste eBike-generatie met het smart systeem van Bosch. Controleer hier of je eBike compatibel is.
  2. Zorg ervoor dat je eBike en smartphone in de buurt zijn en dat beide apparaten zijn ingeschakeld.
    3. Controleer altijd of internet en Bluetooth aan staan. Schakel voor Android-smartphones ook locatieservices in.
  3. Controleer de laadstatus van je smartphone. Laad indien nodig je smartphone op. Controleer voor Android ook de instellingen van de batterijbesparingsmodus op je smartphone. Als deze instelling is ingeschakeld, wordt Bluetooth uitgeschakeld.
  4. Schakel de eBike en de smartphone uit en weer in.
  5. Is het mogelijk dat een andere gebruiker al verbinding heeft gemaakt met je eBike? Als dat het geval is, volg dan deze instructies hier.

Heb je jouw eBike al eerder verbonden? Dan vind je hier tips als de verbinding niet werkt.