Status report: Apps & portals

Last updated:

eBike Connect Portal, eBike Connect Backend: Maintenance planned for - . For details please check out or status overview page.

Ik kan niet ophangen met de duimcontroller (iOS). Wat moet ik doen?

Er zijn beperkingen in de Bluetooth®-verbindingsprofielen die momenteel verhinderen dat de COBI.Bike-app kan ophangen. Wanneer de persoon met wie u hebt gesproken ophangt, keert de app terug naar de dashboardmodus.

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Was dit antwoord nuttig?

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Help Center

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact