Hoe wordt de smartphone tijdens het fietsen opgeladen?

SmartphoneHub
Product veranderen

Met de universele houder wordt de smartphone opgeladen via de extra oplaadkabel (Micro-USB, USB-C of Lightning) tussen de smartphone en de hub. Bij de iPhone Mount Case is de laadaansluiting al geïntegreerd.

Voorwaarde is dat de oplaadfunctie in de app is geactiveerd. Je kunt dit instellen in het Dashboard wanneer je stilstaat. Tik hiervoor op het pijlpictogram in de linkerbenedenhoek van het Dashboard-scherm om de oplaadfunctie te activeren.