Hoe worden activiteiten opgeslagen in eBike Connect?

eBike Connect
Product veranderen

Activiteiten in eBike Connect worden opgeslagen als trips of ritten. Een trip bestaat uit een of meer ritten en eindigt auto­matisch na 4 uur of na 24 uur. Een trip kan ook handmatig worden gereset. Ga naar de instellingen van je Nyon of Kiox om een optie te kiezen:

  • voor de Kiox: Instellingen > Mijn eBike > auto. reset

  • voor de Nyon:  > Mijn eBike > auto. reset

Eenmaal per dag Je trip wordt auto­matisch opgeslagen 24 uur nadat je aan je eerste rit van deze trip bent begonnen. Dit is de standaardinstelling voor de Nyon en de Kiox. Op de online-portal eBike Connect kun je ervoor kiezen om de hele trip op te slaan door op de betreffende dag te klikken, of slechts delen ervan door een bepaalde rit uit deze trip te kiezen.

Na 4 uur Je trip wordt auto­matisch opgeslagen 4 uur nadat je aan je eerste rit van deze trip bent begonnen. Op de online-portal eBike Connect kun je ervoor kiezen om de hele trip op te slaan door op de betreffende dag te klikken, of slechts delen ervan door een bepaalde rit uit deze trip te kiezen.

Off: Nadat je de auto­matische tripreset hebt uitgeschakeld, kun je jouw trips handmatig beëindigen door deze optie te selecteren in de instellingen van je Nyon- of Kiox-display. Voor de Kiox: Instellingen > Mijn eBike > reset, voor de Nyon* > Mijn eBike > reset*

Tip: Je kunt niet alleen je activiteiten in verschillende indelingen exporteren, maar ook een trip of rit omzetten in een route en deze later selecteren onder Mijn routes.

Kijk voor meer informatie over hoe trips en ritten worden gedefinieerd op deze FAQ.

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Was dit antwoord nuttig?

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Help Center

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact