Hoe werkt de navigatie via de Kiox?

Voor de navigatie via de Kiox moet de Kiox gedurende de gehele rit via Bluetooth verbonden zijn met een smartphone. De routeplanning gebeurt in de eBike Connect-app of in de online-portal.
De route wordt gestart via de smartphone-app onder Kaart door te klikken op Route op de Kiox starten en de navigatiegegevens worden verzonden naar de Kiox wanneer de Bluetooth-verbinding actief is. Het display toont de geplande tocht als een lijn die de route aangeeft.

Je moet je eBike bewegen om de rijrichting op de Kiox te laten bepalen en weer te geven. Om de wegrijrichting snel te bepalen, kun je ook de navigatie in de eBike Connect-app gebruiken.

De weergave draait tijdens het rijden in de rijrichting; daarnaast toont de Kiox de afstand tot de bestemming.