Hoe weet ik of er een software-update voor mijn boordcomputer is?

Zodra de Kiox een Bluetooth-verbinding met de smartphone tot stand heeft gebracht, wordt een nieuwe versie auto­matisch gedownload. Je wordt dan door het updateproces geleid.
Als je handmatig wilt controleren of er een update beschikbaar is voor je Kiox boordcomputer, start je de eBike Connect app, ga je naar Mijn eBike, tik je op de reeds gekoppelde Kiox en selecteer je Controleren op software-update. Als er een nieuwe software-update beschikbaar is, wordt deze auto­matisch gestart zodra je Kiox verbonden is met de eBike Connect app.