Hoe verbind ik mijn smartphone met de SmartphoneHub?

Doorloop de volgende stappen: download de COBI.Bike App in de App Store of Google Play Store en installeer deze.

1.) Start de COBI.Bike App.
2.) Volg de aanwijzingen op het scherm om in te loggen of een COBI.Bike-account aan te maken. Met de power-knop zet je de eBike aan.
3.) Verbind je smartphone via Bluetooth® met de Bosch SmartphoneHub om een veilige verbinding tussen de smartphone en de hub te creëren.

Je Bosch SmartphoneHub en je smartphone zijn nu met elkaar verbonden. Nu kunnen we vertrekken!

Nadat de eBike eenmaal is gekoppeld, kun je hem wekken door de app te openen als je in de buurt van je eBike bent.