Hoe schakel ik Bluetooth, mobiele data of wifi in of uit?

Op een iOS-apparaat: er zijn twee verschillende manieren om Bluetooth, mobiele data of wifi in of uit te schakelen.

1. in de iOS-instellingen:
  • Ga om Bluetooth in of uit te schakelen naar Instellingen > Bluetooth en schakel Bluetooth in of uit.
  • Ga om mobiele data in of uit te schakelen naar Instellingen > Mobiel netwerk en schakel Mobiele data in of uit.
  • Ga om wifi in of uit te schakelen naar Instellingen > Wifi en schakel wifi in of uit.
  1. in het bedieningspaneel:
    Als je Bluetooth, mobiele data of wifi hebt ingeschakeld in de instellingen, maar nog steeds een foutmelding krijgt in de eBike Flow-app, ga je naar het bedieningspaneel op je iPhone en klik je op het pictogram van de functie (Bluetooth/mobiele data/wifi) die je wilt in- of uitschakelen.

Als je een Android-apparaat hebt, kunnen de instellingen per apparaat op verschillende plekken staan (zoals Samsung versus Nexus), dus als je je Bluetooth, mobiele data of wifi-instellingen niet kunt vinden, raadpleeg dan de handleiding van je telefoon of de ondersteuningssite.