Hoe kan ik Strava verbinding aan en uit zetten?

Je kunt je activiteitsgegevens die zijn bijgehouden met de eBike Flow-app synchroniseren met Strava. Eenmaal verbonden, stuurt de eBike Flow-app de activiteitengegevens na elke fietstocht auto­matisch door.

De eBike Flow app verbinden met Strava:

• Ga naar  Instellingen in de eBike Flow-app > Verbonden diensten > Strava.
  • Tik in het volgende scherm op Verbinden met Strava.
  • Log in met je Strava-inloggegevens.
  • Accepteer de machtiging Upload je activiteiten van de eBike Flow-app naar Strava voor accountautorisatie.
  • Zodra je fietstocht is voltooid, worden je activiteitsgegevens auto­matisch naar Strava verzonden en enkele ogenblikken later in je Strava-feed weergegeven.

De Strava-verbinding uitschakelen:

• Ga naar  Instellingen in de eBike Flow-app > Verbonden diensten > Strava.
  • Tik in het volgende scherm op Verbinding met Strava verbreken.
  • Met deze actie beëindig je het verzenden van gegevens van de eBike Flow-app naar Strava. De gegevens die eerder met Strava zijn gesynchroniseerd, worden niet beïnvloed en zijn nog steeds zichtbaar onder je Strava-activiteiten.