Hoe kan ik op de Kiox 300/Kiox 500 zien of mijn smart systeem de verbinding met de app heeft verloren?

Mocht je smartphone ooit de verbinding met het smart systeem verliezen, dan wordt er op je Kiox 300/Kiox 500 en opmerking weergegeven. Bovendien vind je de informatie hierover in het statusscherm, aangegeven met een pictogram. Deze informatie is vooral belangrijk bij activity-tracking - alleen met een stabiele verbinding tussen de eBike en de eBike Flow-app worden de ritgegevens in hun geheel geregistreerd.

Als er een Bluetooth-verbinding is, wordt dit op het statusscherm met een wit smartphone-pictogram aangegeven.