Hoe kan ik mijn Nyon verbinding laten maken met een wifinetwerk?

Ga naar  Instellingen > Verbindingen > Wifi en schakel wifi in door op de joystick te drukken. De Nyon zoekt naar beschikbare netwerken. Selecteer met de joystick het gewenste netwerk.

Belangrijk: de Nyon kan om technische redenen geen verbinding tot stand brengen met zogenaamde hotspot-wifinetwerken, waarbij de toegang tot het netwerk gratis is, maar een tweeledige verificatie via een aanmelding en een wachtwoord nodig is.