Hoe verwijder ik mijn eBike uit de eBike Flow-app?

Verwijder alleen je eBike en reset het eigenaarsprofiel als je niet langer de eigenaar van de eBike bent (bijvoorbeeld omdat je je eBike verkoopt). Hierdoor kan een andere gebruiker verbinding maken met de eBike en kan jij verbinding maken met een andere eBike op dezelfde smartphone.

1) Als de eBike nog steeds wordt weergegeven in de eBike Flow-app:

Volg de onderstaande stappen om een eBike van je account te verwijderen en het gebruikersprofiel van de eBike te resetten:

1.1) Ga in de eBike Flow-app naar **  Instellingen > Mijn eBike > Resetten en verwijderen > eBike verwijderen**

1.2) Verwijder ook de eBike met smart systeem uit de Bluetooth-apparatenlijst van je smartphone. Ga daarvoor als volgt te werk:

• Ga naar de Bluetooth-instellingen van je smartphone
  • Zoek eBike met smart systeem in de lijst met apparaten
  • Tik op de i of  aan de rechterkant
  • Kies Vergeet dit apparaat en bevestig

Let op: Als je de eBike verwijdert in de Flow-app, worden ook de aangepaste instellingen zoals de aangepaste rijmodi verwijderd.

Je kunt  hier ook een video vinden.
Om opnieuw verbinding te maken, volg je de koppelingsstappen en maak je opnieuw verbinding met de eBike.

2) Als de eBike niet meer wordt weergegeven in de Flow-app, volg je deze stappen:

• Log in op  eBike Manager in een webbrowser om de eBikes te bekijken die aan je account zijn gekoppeld.
  • Zoek onder Mijn eBike naar de eBike die niet meer van jou is en klik op Eigenaarsprofiel resetten.
  • Na het resetten wordt de eBike uit je account verwijderd en kan deze door een nieuwe gebruiker weer worden verbonden.

Het privacybeleid van de eBike Flow-app vind je  hier.