Hoe kan ik mijn eBike met smart systeem verbinden met een smartphone?

1. Download de eBike Flow-app uit de Google Play Store of App Store op je smartphone.
  2. Open de Flow-app en stel je gebruikersaccount in.
  3. Je wordt meegenomen door de stappen om de eBike Flow-app met je eBike te verbinden.
  4. Zorg ervoor dat je eBike is ingeschakeld en stilstaat voordat je deze verbindt.
  5. Zorg er ook voor dat je smartphone is verbonden met internet en Bluetooth is ingeschakeld.
  6. Volg de instructies in de Flow-app om je eBike te verbinden.
  7. Druk op de aan/uit-knop bovenop de LED Remote of Purion 200 of op de bovenste knop van de System Controller totdat de led knippert.

8. De eBike wordt nu herkend en verbonden met de eBike Flow-app.
  9. Om je eBike zo goed mogelijk te beschermen, raden wij je aan om je eBike ook te registreren nadat je verbinding hebt gemaakt met de eBike Flow-app. Zo kan geen enkele andere gebruiker verbinding maken met je eBike. Bovendien profiteer je van extra diensten zoals eBike Lock en draadloze updates.

In deze  video laten we je ook zien hoe je de eBike Flow-app met je eBike verbindt.

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het verbinden van de eBike Flow-app met je eBike, neem dan een kijkje in deze probleemoplossingen.