Hoe kan ik eBike Lock activeren en gebruiken en deactiveren?

eBike Lock activeren:

Om eBike Lock te activeren, moet je smartphone via Bluetooth verbonden zijn met je eBike.

Ga vervolgens in de eBike Flow-app naar  Instellingen > eBike-instellingen > eBike Lock.

Als je eBike Lock niet kunt vinden in de instellingen, kijk dan hier voor de stappen om bepaalde problemen op te lossen.

Als eBike Lock is geactiveerd, wordt de motorondersteuning auto­matisch geblokkeerd telkens als je de eBike uitschakelt. Schakel je eBike uit door op de aan/uit-knop op de LED Remote te drukken. Je eBike wordt bovendien auto­matisch uitgeschakeld als deze 10 minuten niet wordt gebruikt of als je de eBike-accu of het Kiox 300/Kiox 500-display (indien van toepassing) verwijdert.

Om je eBike te ontgrendelen, zet je hem aan en zorg je ervoor dat je jouw smartphone in de buurt hebt. Zorg er ook voor dat Bluetooth is geactiveerd en dat de eBike Flow-app op de achtergrond draait. Als je Automatisch ontgrendelen hebt uitgeschakeld, tik dan op Ontgrendelen en houd de optie ingedrukt in het startscherm van de eBike Flow-app.

Als je een Kiox 300/Kiox 500-display hebt, kun je de eBike ook ontgrendelen met je Kiox.

Nadat je eBike is ingeschakeld, begint de LED Remote te knipperen en gaat deze op zoek naar je smartphone om je eBike te ontgrendelen. Zodra je smartphone is herkend, wordt je eBike ontgrendeld.

Om er zeker van te zijn dat je eBike vergrendeld is, kun je onder  Instellingen > eBike-instellingen > eBike Lock > Vergrendeltoon activeren.

Als ontgrendelen niet werkt, kijk dan hier voor stappen om problemen op te lossen.

Gebruik je een tweedehands eBike?
Reset alle sleutels om ervoor te zorgen dat alleen jij jouw eBike kunt ontgrendelen.  Instellingen > eBike-instellingen > eBike Lock > Instellingen voor ontgrendelen > Sleutels resetten

Tip voor Android-gebruikers:
Als het ontgrendelen lang duurt, probeer dan de eBike Flow-app uit te sluiten van alle energiebesparende functies.

eBike Lock deactiveren:

Ga naar  Instellingen > eBike Instellingen > eBike Lock > Uitschakelen

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.