Hoe verander ik de taal in de eBike Flow-app?

Momenteel ondersteunt de eBike Flow-app Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Tsjechisch, Noors, Zweeds, Deens, Pools en Portugees.

De taal van de eBike Flow-app wordt ingesteld volgens de taal van je smartphone-instellingen. Als je de eBike Flow-app bijvoorbeeld in het Duits wilt instellen, zorg er dan voor dat je taal in de instellingen van je telefoon op Duits staat.

Voor regio's die niet onder de talen van de eBike Flow-app vallen, wordt standaard Engels gebruikt.

Als je je in de Verenigde Staten of Canada bevindt: de taal van de eBike Flow-app wordt tijdens het accountregistratieproces ingesteld op basis van de regio en taal van je smartphone-instellingen. Als je de eBike Flow-app bijvoorbeeld op je voorkeurstaal wilt instellen, moet je ervoor zorgen dat je regio en taal zijn ingesteld in de telefooninstellingen voordat je jouw account registreert. Anders wordt de eBike Flow-app standaard op Engels ingesteld. Wanneer je je hebt geregistreerd, kun je de taal van de app niet meer wijzigen. We werken eraan om dit voor de genoemde markten te verbeteren.