Hoe kan ik de komoot-verbinding in- en uitschakelen?

komoot-verbinding inschakelen:

Je kunt je activiteitsgegevens die zijn bijgehouden met de eBike Flow-app synchroniseren met komoot. Eenmaal verbonden, stuurt de eBike Flow-app de activiteitsgegevens na elke nieuwe rit auto­matisch door.

De eBike Flow-app verbinden met komoot:

• Ga naar  Instellingen in de eBike Flow-app, open Verbonden diensten > komoot.
  • Tik in het volgende scherm op Verbinden.
  • Log met je inloggegevens in bij komoot.
  • Toegang verlenen aan Bosch voor toegang tot je openbare komoot-profiel en je lijst met ritten voor accountautorisatie.
  • Zodra je fietstrip is voltooid, worden je activiteitsgegevens auto­matisch naar komoot verzonden en verschijnen deze enkele ogenblikken later onder je Voltooide ritten.

komoot-verbinding uitschakelen:

• Ga in de eBike Flow-app naar  Instellingen > Verbonden diensten > komoot.
  • Tik in het volgende scherm op Verbinding met komoot verbreken.
  • Met deze actie beëindig je het verzenden van gegevens van de eBike Flow-app naar komoot. De gegevens die eerder met komoot zijn gesynchroniseerd, worden niet beïnvloed en zijn nog steeds zichtbaar onder je Voltooide ritten.