Hoe kan ik mij registreren?

Als het om een nieuw apparaat gaat, kan eerst de taal worden gekozen. In de verdere stappen zijn er meer opties:
De optie Offline biedt geen online-functies en is bijvoorbeeld bedoeld voor diegenen die geen smartphone en/of computer willen gebruiken.
Met de optie Online > WiFi kan een volledige registratie via een wifinetwerk en de online-portal worden uitgevoerd.
Met de optie Online > Smartphone kan een volledige registratie via een Android- of iOS-smartphone plaatsvinden.
Kies een van de opties en volg de aanwijzingen van de eBike Connect-app op de Nyon. Als u de optie WiFi kiest en u zich hebt geregistreerd, kunt u de Nyon op het tabblad Mijn eBike-systeem/Apparaat toevoegen aan uw account toevoegen. U krijgt een pincode die u vervolgens op de Nyon kunt invoeren.