Met welke app is mijn eBike-display compatibel?

Een lijst van alle geschikte producten vind je  hier.

eBike Connect

Met de eBike Connect-app verbind je jouw Bosch Kiox- of Nyon-display via Bluetooth met je smartphone. Met behulp van de smartphone-app kun je de instellingen van je eBike wijzigen, je geplande routes in luttele seconden naar je display overbrengen of premiumfuncties gebruiken, zoals de extra diefstalbeveiliging eBike Lock.

COBI.Bike

Deze app werkt alleen in combinatie met de Bosch SmartphoneHub en COBI.Bike-hardware (voor eBikes en gewone fietsen). De COBI.Bike-app verandert je smartphone in een eBike-display op het stuur. Bedien je audio-apps rechtstreeks vanaf het stuur, ontvang de laatste weersinformatie tijdens het fietsen of gebruik extra functies voor meer veiligheid tijdens het eBiken.

eBike Flow

De eBike Flow-app is het bedieningscentrum voor je eBike met het smart systeem en maakt rechtstreeks verbinding met de LED Remote, de Purion 200 of de System Controller. Met de app kun je de eBike aanpassen, uitbreiden en up-to-date houden: je downloadt gewoon nieuwe functies en diensten en installeert ze via Bluetooth. In combinatie met de SmartphoneGrip kun je jouw smartphone als display op het stuur gebruiken.