Ik heb problemen met het synchroniseren van mijn eBike-ritten tussen de Kiox en eBike Connect. Wat kan ik doen?

Om ervoor te zorgen dat je rijgegevens zichtbaar zijn in de app en de portal, moet je ervoor zorgen dat:

• Je Kiox minstens over softwareversie 1.0.4.1 beschikt. Onder Instellingen > Mijn eBike > Componenten > Kiox vind je de huidige softwareversie van je Kiox. Als de Kiox moet worden bijgewerkt, verbind je de Kiox via Bluetooth met je smartphone, start je de eBike Connect-app en volg je de update-instructies op
  • Nadat je de Kiox hebt verbonden, wordt in de feed de knop Volg je Kiox-activiteiten met je smartphone weergegeven. Tik hierop en selecteer Altijd toestaan
  • Activeer het opslaan van de geolocatiegegevens. Ga naar Meer >  Instellingen > Privacyinstellingen om aanpassingen in de geolocatiegegevens uit te voeren.
  • Je smartphone met het internet verbonden is
  • Er sprake is van een stabiele Bluetooth-verbinding tussen de Kiox en je smartphone
  • Je smartphone een goede gps-ontvangst heeft
  • Als het bericht "Route niet beschikbaar voor deze activiteiten" verschijnt, betekent dit dat de Kiox tijdelijk geen gps-signaal heeft ontvangen. Controleer in de instellingen van je smartphone of de eBike Connect-app toestemming heeft om altijd toegang te krijgen tot je locatie.