Hoe registreer ik mijn eBike-ritten?

De registratie start auto­matisch zodra u het eBike-systeem activeert en wegrijdt. Al uw ritten worden op de boordcomputer opgeslagen en bij een actieve Bluetooth-verbinding of internetverbinding met eBike Connect gesynchroniseerd.

Let op: U moet ook akkoord gaan met de overdracht van de geolocatiegegevens, zodat uw rijgegevens worden gesynchroniseerd met de app of portal. Ga hiervoor in de app eBike Connect naar Meer >  Instellingen > Privacyinstellingen.