Hoe kan ik mijn ritten registreren met de Kiox?

Zorg ervoor dat er een Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht tussen de Kiox en de eBike Connect app op je smartphone. Je kunt een actieve Bluetooth-verbinding op het Kiox-statusscherm herkennen aan een wit Bluetooth-symbool (). De registratie start auto­matisch zodra je het eBike-systeem activeert en wegrijdt.

Om de tracking van je ritten met de Kiox goed te laten werken, raden we je aan akkoord te gaan met de overdracht van geolocatiegegevens, zodat je ritgegevens worden gesynchroniseerd met de app of de portal. Ga hiervoor in de eBike Connect app naar Meer >  Instellingen > Privacyinstellingen.

Wijzig bovendien de instellingen zodanig dat de eBike Connect app altijd toegang heeft tot je locatie. Dat gaat als volgt:

• iOS
    Open de app  Instellingen > eBike Connect > Locatie en kies de optie Altijd.

• Android (als voorbeeld een Huawei P20)
    Open de app  Instellingen en klik twee keer op Apps. Klik op eBike Connect > Machtigingen en activeer Locatie.