Hoe verbind ik mijn Strava-account met mijn eBike Connect-account of verbreek ik die verbinding?

Verbinden:

Je kunt zowel in de app als in de online-portal verbinding maken.

eBike Connect-app:

1. Ga in de eBike Connect-app naar  >  Instellingen.
  2. Tik onder Verbonden apps > Strava op de schuifregelaar.
  3. Bevestig het bericht met Aanvaarden.
  4. Selecteer nu de Strava-app, bepaal welke gegevens je wilt delen met Strava en tik op Autoriseren.

Online-portal eBike Connect:

1. Ga naar  > Privacy-instellingen
  2. Tik onder Verbonden apps > Strava op Verbinden met Strava
  3. Bevestig het bericht van overdracht met Ja, doorgaan .
  4. Je wordt doorgestuurd naar de Strava-login. Voer je Strava-inloggegevens in.
  5. Selecteer nu welke gegevens je wilt delen met Strava en tik op Autoriseren.

Je activiteiten die je vanaf nu voltooit, worden nu gesynchroniseerd met Strava. Let op: alleen activiteiten korter dan 250 km kunnen worden geüpload naar Strava.

In eBike Connect kun je ervoor kiezen om elke rit of elke tocht (die uit meerdere ritten kan bestaan) te synchroniseren met Strava. Je kunt hier meer te weten komen over ritten en tochten.

Verbinding verbreken:

Je kunt zowel in de app als in de online-portal de verbinding verbreken.

eBike Connect-app:

1. Ga in de eBike Connect-app naar **  >  Instellingen**
  2. Tik onder ** Verbonden apps > Strava** op de schuifregelaar.
  3. Bevestig het bericht Verbinding met Strava verbreken met Doorgaan

Online-portal eBike Connect:

1. Ga op de online-portal eBike Connect naar  > Privacyinstellingen
  2. Tik onder Verbonden apps > Strava op Verbinding met Strava verbreken

Let op: Je kunt je Strava-account op elk moment opnieuw koppelen zoals hierboven beschreven.