Is mijn smartphone compatibel met de Universal Mount voor COBI.Bike en de SmartphoneHub?

De meeste iPhone-modellen en Android-smartphones van 123,8-158,4 mm x 58,6-78,1 mm x 7,1-8,26 mm incl. hoesje, worden met de flexibele Universal Mount stevig en veilig op het stuur vastgezet.

Opmerking: het is mogelijk dat de specificaties van de fabrikant niet overeenstemmen met de maximumafmetingen. Sommige fabrikanten houden ten aanzien van de dikte bijvoorbeeld geen rekening met de blootgestelde positie van de camera.