Hoe kan ik een hub verwijderen?

Desgewenst is het mogelijk om een hub online uit je eigen gebruikersaccount te verwijderen. Dit gaat heel eenvoudig door te klikken op het pictogram "Verwijderen" van de hub in het gebruikersgedeelte van my.cobi.bike. Een andere mogelijkheid is om de hub in de app te verwijderen. Klik dan gewoon op de knop "Confirm hub reset". De hub wordt verwijderd na bevestiging van de aanvraag. Deze gedraagt zich nu als een nieuwe hub tijdens de eerste installatie.