Hoeveel vermogen levert de SmartphoneGrip om mijn smartphone op te laden tijdens het rijden?

De SmartphoneGrip levert een inductief laadvermogen van 7,5 watt (1,5 A bij 5 V) met een efficiëntie > 67%. De efficiëntie hangt af van de afstand tussen je smartphone en de SmartphoneGrip. Het laadvermogen via USB-aansluiting is 5 watt (1 A bij 5 V).

In zeldzame gevallen en afhankelijk van de fabrikant, kan je smartphone meer laadvermogen nodig hebben dan de standaard die door SmartphoneGrip wordt geleverd bij inductief laden. Als inductief opladen via de SmartphoneGrip om deze reden niet werkt, sluit je je smartphone gewoon aan op de SmartphoneGrip via een USB-kabel om deze op te laden.