Mijn ritten worden niet of onjuist weergegeven in de eBike Connect-app of de portal. Wat kan ik doen?

Controleer de volgende punten:

• Ga vóór de rit akkoord met de overdracht van de geolocatiegegevens om je rijgegevens te laten synchroniseren met de app of de portal. Ga hiervoor in de eBike Connect-app naar Meer >  Instellingen > Privacyinstellingen

• Controleer of de Nyon en de eBike Connect-app verbonden zijn en of je smartphone verbonden is met het internet. Je kunt ook rechtstreeks op de Nyon inloggen met je eBike Connect-account (statusscherm (gemarkeerd met een vierkantje) **  > Mijn profiel > Via wifi**)

• Er kunnen vertragingen optreden bij de verwerking van de ritten. Controleer later nog eens of de ritten zichtbaar zijn

• Stel in je smartphone-instellingen de toestemming voor locatiebepaling voor eBike Connect in:
    Voor Android-smartphones stel je Altijd toestaan in
    Voor iPhones Altijd

• Controleer voor Android-smartphones ook of de eBike Connect-app in de smartphone-instellingen is uitgesloten van de batterijoptimalisatie.

Tip: Je kunt de laatste synchronisatie van de ritten zien:

1. In de eBike Connect-app onder Activiteiten (afhankelijk van de smartphone, bijvoorbeeld Instellingen > Apps > eBike Connect > Toestemmingen
  2. Op de Nyon in het statusscherm onder Sync