Mijn activiteiten worden niet of onvolledig geregistreerd en weergegeven in de eBike Connect-app.Wat kan ik doen?

Onjuiste instellingen in je smartphone en de eBike Connect-app kunnen betekenen dat je activiteiten slechts gedeeltelijk worden geregistreerd.

Voor volledige activity tracking moet je ervoor zorgen dat in de eBike Connect-instellingen Geolocatiegegevens opslaan is ingeschakeld en de toestemming voor het bijhouden van locaties is ingesteld op Altijd toestaan voor Android-apparaten en Altijd voor iOS-apparaten.

Voor Android-apparaten moet je ook controleren of de eBike Connect-app is uitgesloten van de instellingen voor batterijoptimalisatie (smartphone-instellingen).