Waarom krijg ik, als ik probeer om met mijn SingleKey ID in te loggen op de COBI.Bike App, de foutmelding "OBC. We are sorry… An error occurred, please login again through your application"? (Helaas… er is een fout opgetreden, log nogmaals in via je toepassing)

Je krijgt deze foutmelding omdat cookies zijn geblokkeerd in je standaardbrowser.

Leeg de cache van je browser en sluit de browser. Activeer dan cookies, herstart de COBI.Bike App en probeer opnieuw in te loggen.

Let op: het kan enige tijd duren voordat cookies zijn ingeschakeld in het iOS. Als je  deze website in je browser kunt openen en je kunt inloggen met je SingleKey ID, betekent dit dat cookies in deze browser zijn geactiveerd.