Meer veelgestelde vragen

Video's

Maak kennis met de Bosch eBike Connect-portal.

eBike Connect-portal

Maak kennis met de smartphone-app eBike Connect.

De eBike Connect app

Leer alles over eBike Connect. Maak kennis met de smartphone-app eBike Connect en de eBike Connect-portal.

eBike Connect

Leer hier hoe je jouw Kiox kunt updaten met de eBike Connect app.

De Kiox updaten

Leer hier hoe je jouw Kiox kunt verbinden met de eBike Connect app.

De Kiox met de app verbinden

Ontdek hoe je gemakkelijk je routes kunt plannen met de eBike Connect-app.

Gebruik navigatie en feature streaming op Kiox

De aankoop en activering van de Lock-functie via de Bosch eBike Connect app is heel eenvoudig. Hier zie je hoe het werkt.

De Lock-functie van de Kiox activeren

Ervaar hier hoe je de motorondersteuning kunt aanpassen aan je eigen rijstijl.

Ondersteuningsmodi aanpassen

Leer hier hoe je de schermen van je Nyon kunt veranderen.

De Nyon met de app verbinde

Ontdek hier hoe je jouw Nyon kunt updaten.

De Nyon updaten

Hier kun je zien hoe je jouw tochten plant en je naar je gewenste bestemming navigeert met de Nyon.

Tochten plannen en navigatie met de Nyon

De aankoop en activering van de Lock-functie via de iOS-app Bosch eBike Connect is heel eenvoudig. Hier zie je hoe het werkt.

De Lock-functie van de Nyon activeren (iOS)

De aankoop en activering van de Lock-functie via de Android-app Bosch eBike Connect is heel eenvoudig. Hier zie je hoe het werkt.

De Lock-functie van de Nyon activeren (Android)

Maak kennis met de Bosch eBike Connect-portal.

eBike Connect-portal

Maak kennis met de smartphone-app eBike Connect.

De eBike Connect app

Leer alles over eBike Connect. Maak kennis met de smartphone-app eBike Connect en de eBike Connect-portal.

eBike Connect

Het gebruik van de navigatiefunctie van de Kiox is heel eenvoudig. Hier zie je hoe het werkt.

De navigatiefunctie op de Kiox gebruiken

Leer hier hoe je jouw Kiox kunt updaten met de eBike Connect app.

De Kiox updaten

Leer hier hoe je jouw Kiox kunt verbinden met de eBike Connect app.

De Kiox met de app verbinden

Ontdek hoe je gemakkelijk je routes kunt plannen met de eBike Connect-app.

Gebruik navigatie en feature streaming op Kiox

De aankoop en activering van de Lock-functie via de Bosch eBike Connect app is heel eenvoudig. Hier zie je hoe het werkt.

De Lock-functie van de Kiox activeren

Ervaar hier hoe je de motorondersteuning kunt aanpassen aan je eigen rijstijl.

Ondersteuningsmodi aanpassen

Leer hier hoe je de schermen van je Nyon kunt veranderen.

De Nyon met de app verbinde

Ontdek hier hoe je jouw Nyon kunt updaten.

De Nyon updaten

Hier kun je zien hoe je jouw tochten plant en je naar je gewenste bestemming navigeert met de Nyon.

Tochten plannen en navigatie met de Nyon

De aankoop en activering van de Lock-functie via de iOS-app Bosch eBike Connect is heel eenvoudig. Hier zie je hoe het werkt.

De Lock-functie van de Nyon activeren (iOS)

De aankoop en activering van de Lock-functie via de Android-app Bosch eBike Connect is heel eenvoudig. Hier zie je hoe het werkt.

De Lock-functie van de Nyon activeren (Android)

Handleidingen