Miten voin ajaa GPX-reittejä Nyonilla?

Voit ladata GPX-reitit portaalin tai sovelluksen kautta ja muokata niitä tarvittaessa. Lue [link faq=287]täältä[/linkki], miten tämä toimii.

Jos Nyonilla on Bluetooth-yhteys älypuhelimeen tai WLAN-yhteys, tallennetut reitit siirretään automaattisesti Nyoniin. Kun reitit on siirretty, ne voidaan käynnistää Navigointivalikosta > Omat reitit
Jos reittiäsi ei voida kartoittaa (reitti ei kulje Nyoniin tallennetuilla teillä ja poluilla), Nyon ei anna navigointiohjeita eikä laske etäisyyttä tai aikaa. Reitti näkyy vain kartalla ajotietokoneessa. Jos reittisi on kartoitettavissa, Nyon opastaa sinua matkallasi asianmukaisilla kääntymisohjeilla.