Intelligent display, mange funktioner og større drejningsmoment

NYHEDER I MODELÅR 2021

Intelligent display, mange funktioner og større drejningsmoment

NYHEDER I MODELÅR 2021

Endnu mere flow

Sådan definerer man mobilitet i dag: En eBike er mere end blot et transportmiddel. Det er en ny måde at leve og rejse på – med lethed og glæde ved bevægelsen, aktiv og samtidig helt afslappet. Og altid travlt optaget af at finde nye og miljøvenlige veje. Og det både inde i byen og ude i terrænet. Det betyder eBiking epowered by Bosch – nu med nye produkter og funktioner, som nu forbinder eBikeren med den digitale verden på en endnu mere intelligent måde, bringer eMountainbiking op på et helt nyt niveau, og er garant for endnu mere sikkerhed og effektiv mobilitet inden i byen. 

Overblik over de innovative løsninger: Modelåret 2021


Større drejningsmoment

Endnu større ydeevne til Performance Line CX, Performance Line Speed, Cargo Line og Cargo Line Speed: Fra modelår 2021 understøtter motorerne med et maksimalt drejningsmoment på 85 Nm.

Med den nye softwareopdatering kan Performance Line CX (modelår 2020) og Cargo Line fra i sommer gratis opgraderes til 85 Nm hos forhandleren.

Lær mere


Performance Line CX

En helt enestående eMTB-oplevelse: Med et større drejningsmoment på op til 85 Nm, nye funktioner i motorstyringen og en videreudvikling af eMTB-tilstanden blive køreoplevelsen endnu mere naturlig, mere intuitiv og mere kraftfuld. 

Lær mere (engelsk)


Kiox navigationsfunktion

Den nye navigationsfunktion i cykelcomputeren Kiox understøtter sportslige og ambitiøse cyklister, når nye og ukendte områder skal udforskes. Via eBike Connect Smartphone-appen giver Kiox eBikere adgang til den digitale verden.

Lær mere (engelsk)