Ved oprettelse af forbindelse eller parring vises meddelelsen "Lock-funktion aktiveret Ingen motorunderstøtning indtil Lock-funktionen deaktiveres". Hvad betyder det?

Når du trykker på lystasten i flere sekunder, udløses et parringsforsøg med smartphonen. Vælg Afbryd, hvis du ikke har din smartphone ved hånden. I modsat fald bliver din smartphone frakoblet, og du får ingen motorunderstøtning, før du igen deaktiverer Lock-funktionen med din smartphone.